Умови доставки, оплати та політика конфіденційності

Способи і вартість доставки:

Доставимо Ваше замовлення до транспортної компанії наступного дня.

Надсилаємо Новою Поштою по всій Україні. Також працюємо з усіма популярними транспортними компаніями, щоб Ви могли обрати для себе найбільш вигідний варіант, для цього оберіть свій спосіб доставки та заповніть потрібні коментарі.

Вартість доставки ви можете розрахувати на сайті транспортної компанії.

Вартість послуг доставки сплачує покупець.

Повернення товару:

Поверненню підлягає тільки новий товар, без слідів використання, в непошкодженій упаковці з усіма стікерами. Строк поверення товару 14 днів з дня покупки.

Повернення товару здійснюється за рахунок відправника. Повернення грошових коштів, що сплачені за товар, здійснюється протягом 30 (тридцяти) календарних днів з моменту отримання товару та заяви про його повернення.

Повернення товару за рахунок продавця можливо у випадках:

—   товар не відповідає замовленню;

—   товар надійшов із браком.   

Просимо Вас здійснювати огляд замовлення у присутності співробітника транспортної компанії, перевіряти кількість, комплектність, цілісність упаковки. Якщо товар не відповідає замовленому — просимо зробити фото і скласти акт- претензію у компанії перевізника, надати нам копію і ми надішлемо Вам нове замовлення або повернемо грошові кошти.

Способи оплати:

— онлайн оплата карткою на сайті за допомогою сервісу Portmone ( додаткових комісій немає)

— післяплата – вартість товару Ви сплачуєте при отриманні замовлення у відділенні транспортної компанії.

— спосіб оплати на карту Приватбанку (виставляємо рахунок-фактуру)

Політика конфіденційності

Дана політика про конфіденційність розроблена відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов’язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних. Положення Політики конфіденційності інформації та персональних даних (далі «Політика конфіденційності») стосуються будь-якої інформації, яку інтернет-магазин ДНІПРО-КОНТАКТ отримує про Користувача під час замовлення ним товарів та продуктів, що представлені на сайті http://www.dnipro-contact.com.

Користувачі сайту http://www.dnipro-contact.com можуть переглядати сторінки сайту не повідомляючи персональні дані. Для надання послуг, пов’язаних з купівлею-продажем товарів, представлених на сайті http://www.dnipro-contact.com, контактні дані Користувача необхідні для комунікації щодо уточнення/підтвердження замовлення та варіантів його доставки (адресна, пересилання на поштове відділення тощо).

Персональні дані Користувачів не передаються третім особам та не поширюються без згоди Користувача.

1. Загальні положення

1.1 Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних Користувача.

Посилання у даній Політиці конфіденційності на Інтернет-магазин ДНІПРО-КОНТАКТ, означають ФОП БЕЗГІНОВА ОЛЬГА ІГОРЕВНА, ІПН 3260913023.

Інтернет-магазин ДНІПРО-КОНТАКТ отримує персональні дані від Користувача при:

— оформленні замовлення через корзину магазина;

— замовленні товарів за телефонами, вказаними на сайті.

1.2 Використання Користувачем сайту http://www.dnipro-contact.com означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

1.3 У випадку незгоди з умовами Політики конфіденційності, Користувач повинен припинити використання сайту http://www.dnipro-contact.com.

1.4 Адміністрація сайту http://www.dnipro-contact.com не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем.

2. Персональні дані

2.1 Перелік персональних даних, необхідних для здійснення замовлення в інтернет-магазині ДНІПРО-КОНТАКТ:

— Ім’я та прізвище;

— Контактний телефон;

— Адреса доставки/номер поштового відділення.

2.2 Інша інформація надається Користувачем на його розсуд.

3. Цілі збору і обробки персональних даних користувачів

3.1 Інтернет-магазин ДНІПРО-КОНТАКТ збирає і зберігає виключно ті персональні дані, які необхідні для надання послуг з продажу і доставки замовлених товарів.

3.2 Інтернет-магазин ДНІПРО-КОНТАКТ збирає дані для зв’язку з Користувачем, в тому числі подання відповідного повідомлення про надання послуги, інформування Користувача про наявність товару, підтвердження замовлення, доставки замовлених Користувачем товарів, для зв’язку кур’єрської служби з Користувачем, а також для обробки запитів і заявок від Користувача.

3.3 Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом.

4. Умови надання доступу до бази даних

4.1 Інтернет-магазин ДНІПРО-КОНТАКТ не передає персональні дані третім особам без згоди Користувача.

4.2 Розкриття персональних даних Користувача проводиться при замовленні Користувачем товарів в інтернет-магазині ДНІПРО-КОНТАКТ. Зокрема Користувач погоджується з тим, що інтернет-магазин ДНІПРО-КОНТАКТ має право передавати персональні дані кур’єрським службам, організаціям поштового зв’язку, операторам електрозв’язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на сайті http://www.dnipro-contact.com, включаючи доставку товару.

5. Зміна Політики конфіденційності

5.1 Адміністрація сайту http://www.dnipro-contact.com залишає за собою право змінити умови Політики конфіденційності. У такому випадку, змінений текст документу з’явиться у відповідному розділі сайту.